Chat with us, powered by LiveChat
 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 
Vanaf welke aantallen zijn bedrukte tissues te bestellen?
Wij maken gepersonaliseerde tissues vanaf 250 stuks.
Hoe kan ik mijn eigen tissue box ontwerpen?
Wij werken samen met Waanders Ontwerp om voor u een prachtige tissue box te ontwerpen, u hoeft enkel uw ideeën en wellicht enig beeldmateriaal door te geven en wij gaan voor u aan de slag.

Mocht u zelf uw ontwerp wensen te maken? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt hier de stans tekening downloaden.

Voor welke bedrijven maken jullie promotionele tissues?
Onze promotionele tissues worden door een zeer brede markt gebruikt. Om u op weg te helpen hieronder een aantal voorbeelden van branches waarin u onze tissues tegen kunt komen:

  1. Farmaceutische industrie; door de strenge regelgeving is het voor de farmaceutische industrie soms lastig om incentives weg te geven. Wij gaan hier op een slimme manier mee om door bijvoorbeeld het merk niet weer te geven op de tissuebox. Wij ontwerpen de tissue box op een manier dat het direct duidelijk is welk merk of product het gaat.
  2. Automotive; voor merken in de automotive industrie zijn tissues een mooie manier om bij de klant onder de aandacht te blijven, tissues eindigen immers vaak in de auto voor onderweg.
  3. Agrarische sector; leveranciers van de agrarische en dier-medische sector ervaren de tissues als mooi product om weg te geven aan hun klanten. De tissues.
  4. Erotiek; in de erotiek branche is hygiëne een belangrijke factor. Erotische tissues hebben naast een promotionele functie ook een nuttige functie. In veel gevallen in deze industrie handig om binnen handbereik te hebben!
  5. Cosmetische industrie; voor make-up merken is het weggeven van een stijlvolle tissue doos een geweldige manier om het merk duidelijk onder de aandacht te krijgen van hun klanten. Als de tissue box op de werktafel van de schoonheidsspecialist beland staat deze constant in beeld bij de (potentiële) klant.

PRODUCT INFORMATIE

 
2 laags Tissues
Kwaliteit: 2 laags cellulose
Formaat tissues: 20 x 21 cm
Formaat box: LxBxH = 11 x 11 x 12 cm
Inhoud: 80 tissues
Verpakking: 45 stuks per omdoos
Pallet belading: 24 doos per pallet
Keurmerk: FSC en EU Ecolabel
3 laags tissues
Kwaliteit: 3 laags cellulose
Formaat tissues: 20 x 21 cm
Formaat box: LxBxH = 11 x 11 x 12 cm
Inhoud: 60 tissues
Verpakking: 45 stuks per omdoos
Pallet belading: 24 doos per pallet
Keurmerk: FSC en EU Ecolabel